Održan Tradicionalni božićni nastup Veloluških mažoretkinja

Administrator

Veloluške mažoretkinje  ponosno predstavljaju svoje mjesto diljem Hrvatske i inozemstva, a posljednjih je godina njihov nastup neizostavan dio manifestacije „Advent u Veloj Luci“. Ovogodišnji božićni nastup održale su u subotu, 14. prosinca u sportskoj dvorani na Močnom lazu gdje su sa zanimljivom i uvježbanom koreografijom i ovog puta oduševile publiku. Bila je to prigoda za prezentiranje koreografija s kojima su postigle zapažene uspjehe tijekom 2019. godine, od kojih je posljednje natjecanje Winter International Dance Open  u Zagrebu iz kojeg su se vratile s brojnim medaljama.U programu je uz stariju i srednju grupu po prvi put nastupala i najmlađa grupa Veloluških mažoretkinja u dobi od 3 do 6 godina koje su izvele simpatičnu koreografiju te  publiku posebno razgalile. Događaj su s glazbenom izvedbom upotpunili Gabrijela i Damir, osim kojih su kao gosti večeri nastupili razigrani mališani Dječjeg vrtića “Radost” i Udruga mažoretkinja iz  Blata.

Sjajan nastup naših mažoretkinja uveo nas je u najradosniji dio godine, one će godinu na izmaku zasigurno dugo pamtiti po brojnim uspjesima na kojima im i ovom prilikom čestitamo! 

izvor: Općina Vela Luka

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Žive jaslice u Veloj spili

Dragi velolučani i dragi vjernici drago nam je da vas i ovu godinu možemo pozvat na uprizorenje živih jaslica u Veloj spili. Ovaj petak s početkom u 16h Udruga Trtajun, Općina Vela Luka, Turistička zajednica i Centar za kulturu organiziraju Žive jaslice u jedinstvenom ambijentu naše spile u kojoj će […]