Održan i zadnji Adventski sajam

Administrator
Foto: Općina Vela Luka

U sklopu manifestacije “Advent u Veloj Luci” protekle subote je ispred zgrade Zadružnog doma, u organizaciji Općine Vela Luka i Turističke zajednice Vela Luka održan četvrti Adventski sajam. Na sajmu su s ponudom božićnih dekoracija i tradicionalnih slastica sudjelovali Dječji vrtić “Radost”, Udruge “Cvitić”, “Naši trudi”, “Liga protiv raka” i Veloluške mažoretkinje.

Foto: Općina Vela Luka

Najmlađe posjetitelje sajma posebno je razveselio posjet omiljenog božićnog lika-Djeda Mraza koji se s djecom podružio, fotografirao te im podjelio slatke poklone.

Tekst: Općina Vela Luka

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Načelnica Općine Vela Luka Katarina Gugić potpisala je ugovor s deset učenika/studenata za školsku/akademsku godinu 2019./2020.

Na Badnji dan, 24. Prosinca 2019., Načelnica Općine Vela Luka Katarina Gugić potpisala je ugovor s deset učenika/studenata za školsku/akademsku godinu 2019./2020. Podsjetimo, u okviru općinskog proračuna osigurala su se sredstva za 8 studentskih stipendija prema Odluci o stipendiranju učenika i studenata koji se obrazuju za deficitarna zanimanja i 2 […]