Događanja Vijesti

Održan 6. Open jazz festival u Veloj Luci

U Veloj Luci se prema programu Luško lito 2017. već šestu godinu za redom održao Open Jazz Festival. Riječ je o manifestaciji s dvije koncertne večeri, na kojima nastupaju domaći i svjetski poznati jazz umjetnici.

Na prvoj večeri Open jazz festivala Vela Luka 2017., u subotu 5. kolovoza, nastupili su Matija Dedić i Vesna Pisarović. Bila je to nastup dvoje virtuoza, Matije na klaviru i Vesne vokalno, koji su oduševili sve prisutne te večeri na prostoru ispred župne crkve sv. Josipa.

Druge večeri festivala u nedjelju 7. kolovoza nastupali su Oliver Dragojević, Tedi Spalato, Elvis Stanić na gitari, Damir R ukavina bas gitara i Hrvoje Rupčić na bubnjevima. Radi se o svjetskim virtuozima koji su nastupom oduševili sve prisutne, a oni ih nagrađivali pljeskom, ali i pjevali zajedno s njima. I ove večeri Oliver se pokazao kao svestrani umjetnik, vokalni i glazbeni virtuoz koji podržava ovaj festival od samog početka.

Open jazz festival Vela Luka 2017. se održao u organizaciji udruge Luško lito, a pod pokroviteljstvom Općine Vela Luka, Turističke zajednice Vele Luke i Hum HT d.d. Vela Luka.

Foto: Anđela Šćepanović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *