Dječji doček Nove godine

Administrator
Dječji doček nove godine Foto: Anđela Šćepanović

Dok su se nešto stariji velolučani družili i uz tradicionalne specijalitete Luške trpeze ispraćali staru godinu, u isto vrijeme su u Žardinu kraj velikog svjetlosnog motiva Djeda Mraza, u organizaciji Općine Vela Luka, Turističke zajednice Vela Luka i Dječjeg vrtića „Radost“ naši najmlađi velolučani prvi put dočekali Dječju novu godinu. 

Već od 11 sati započeo je prigodan zabavno-glazbeni program kojeg je vodila simpatična teta iz Dječjeg Vrtića „Radost“ Vedrana Škoro. Luške mažoretkinje su nas kao i uvijek razveselile zanimljivom koreografijom, a nakon plesa uslijedile su recitacije i pjesme razigranih predškolaca. Nestrpljivo smo isčekivali i točno u podne s najmađima odbrojavali posljednje sekunde do Nove dječje godine, kada smo ispalili šarene konfete i pustili balone na veselje i radost naših mališana koji su nam pokazali kako se nova godina dočekuje na najljepši način uz ples, pjesmu, smijeh i veselje.
U prvim minutama Nove godine počastili smo se tortom i kao što i priliči pravom dočeku nazdravili dječjim šampanjcem, a vesela lica naše djece potvrdila su da sve moramo ponoviti iduće godine!

Tekst: Općina Vela Luka

 

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Uz Lušku trpezu ispraćena 2019. godina

„Žardin“ – središnji park u Veloj Luci ovog je Adventa dobio novu ulogu i postao centralno mjesto blagdanskog šušura te pružio kulisu održavanju raznih događaja organiziranih u sklopu manifestacije Advent u Veloj Luci 2019/2020. Na oduševljenje mještana park je dobio nove dekoracije i novi sadržaj te je postao nezaobilazno mjesto […]