Pozivaju se svi Velolučani da sutra s brodicama i barkama izađu u Lušku valu

Administrator

U utorak je u Splitu ispraćaj Olivera Dragojevića nakon čega će tijelo u večernjim satima biti prevezeno katamaranom u Velu Luku gdje će se u srijedu na mjesnom groblju sv. Roka održati sprovod.

Dolazak katamarana u Velu Luku se očekuje između 21:00 – 22:30 sati. Oliver Dragojević je čovjek koji je volio more i ribolov, te je grupa mještana Vele Luke odlučila katamaran dočekati sa svojim brodicama i barkama kraj kapelice sv. Nikole, te pratiti katamaran do Vele rive gdje će pristati.
Pozivaju se svi Velolučani da izađu na more u svojim brodicama i barkama. Molimo vas da to napravite bez bengalki, trubljenja i velike buke. Upalite samo obvezna svijetla na brodu, te eventualno zapalite svijeće. Dočekajte katamaran u tišini te ga bez ometanja pratite do Vele rive.

Grupa mještana Vele Luke

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Doček koji se pamti

Vela Luka – Oko deset tisuća ljudi sinoć je u Veloj Luci dočekalo najvećeg i najpoznatijeg Velolučanina  – Olivera Dragojevića. Vela riva bila je mala za sve one koji su htjeli dočekati svog omiljenog pjevača i glazbenog umjetnika, dobrog i plemenitog čovjeka. Bio je to do sada neviđeni i u […]