Sandra Donjerković – predsjednica Udruge za zaštitu životinja Vela Luka na radiu Val

Administrator

U programu radija Val Vela Luka, ovog petka 3. travnja, smo govorili o obilježavanju 4. travnja Međunarodnog dana napuštenih životinja. Tim povodom naša gošća je bila Sandra Donjerković, predsjednica Udruge za zaštitu životinja Vela Luka. Ona je govorila o radu udruge, ponašanju ljudi prema napuštenim životinjama, načinima pomoći te udomljavanju napuštenih životinja.

Govorila je o obilježavanju Međunarodnog dana napuštenih životinja i pozvala sve zainteresirane da posjete štand Udruge, koji će tim povodom biti postavljen ove subote 4. travnja u centru Vele Luke. Na tom štandu će članovi udruge davat informacije, te prodavat kolače i slastice za kućne ljubimce, a sav prihod će se koristiti za pomoć napuštenim životinjama u Veloj Luci. Razgovor je vodio Tonči Surjan. (T.S.)

 

 

Podjeli ovaj sadržaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Next Post

Vela Luka subotu obilježila u humanitarnom duhu

Subotnje jutro nas je dočekalo oblačno, ali srećom kiša nije pala, pa su velolučani imali prilike ispred osnovne škole posjetiti nekoliiko štandova humanitarnog karaktera. U jutranjim satima su ispred osnovne škole postavljeni štandovi Udruge za zaštitu životinja Vela Luka, udruge Cvitić i Foruma žena Vela Luka.