Lijepom našom u emisiji ”Tko pita ne skita”

Administrator

U programu radija Val Vela Luka smo, ovog petka 3. travnja , u emisiji „Tko pita ne skita“ govorili o snimanju emisije Lijepom našom, koje je održano u srijedu, 25. ožujka u novoj sportskoj dvorani u Veloj Luci. Tim povodom naši gosti bili su Dragiša Barčort, predsjednik Općinskog vijeća i voditelj odbora za organizaciju snimanja i Janes Vlašić, dugogodišnji voditelj klapa i koordinator programa snimanja Lijepom našom.

Oni su govorili o organizaciji snimanja, te se zahvalili svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovog spektakla. Tijekom emisije se telefonom javio Branko Uvodić, voditelj HRT-ove emisije Lijepom našom, koji se zahvalio svima na pomoći, te najavio dvije emisije Lijepom našom iz Vele Luke, koje će se emitirati na prvom programu HRT-a u subotu 4. i 11 travnja u 18 sati. Program je vodio Tonči Surjan. (T.S.)

 

Podjeli ovaj sadržaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Next Post

Sandra Donjerković - predsjednica Udruge za zaštitu životinja Vela Luka na radiu Val

U programu radija Val Vela Luka, ovog petka 3. travnja, smo govorili o obilježavanju 4. travnja Međunarodnog dana napuštenih životinja. Tim povodom naša gošća je bila Sandra Donjerković, predsjednica Udruge za zaštitu životinja Vela Luka. Ona je govorila o radu udruge, ponašanju ljudi prema napuštenim životinjama, načinima pomoći te udomljavanju […]