Gosti iz MATRIB-a 2018.

Administrator

Gosti u programu radija Val Vela Luka, ovog četvrtka 28. lipnja 2018., bili su članovi Međunarodne konferencije o materijalima i tribologiji MATRIB 2018., prof. Željko Alar predsjednik Hrvatskog društva za materijale i tribologiju, prof. dr.sc. Božo Smoljan, prof.dr.sc. Zdravko Šauperl i Danko Žuvela član organizacijskog odbora iz Vele Luke.

Povod razgovora bila je Međunarodna konferencija o materijalima i tribologiji MATRIB 2018.,  koju ovo društvo organizira već devetnaesti put u Veloj Luci. Oni su govorili o značaju ove Međunarodne konferencije koja je okupila više od sedamdeset sudionika, stručnjaka i studenata iz nekoliko europskih zemalja. Na Konferenciji je održano niz znanstvenih i stručnih predavanja, te razmjena znanja i iskustava sudionika Konferencije. Održana je i izložba koja je u srijedu navečer otvorena u galeriji Centra za kulturu Vela Luka. Govorili su o sponzorima bez kojih ne bi mogli održat Konferenciju i zahvalili se svima koji im pomažu. Danko Žuvela je govorio o dugogodišnjem prijateljstvu s članovima MATRIB-a  i organizaciji boravka i brige za učesnike ove Međunarodne konferencije, koji se iz godine u godinu ponovo vraćaju u Velu Luku. Razgovor je vodila Tina Vlašić. (TS).

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Općinska načelnica u emisiji Tko pita ne skita

Gošća u programu radija Val Vela Luka, ovog petka 6. srpnja 2018., u emisiji „Tko pita ne skita“, bila je Općinska načelnica Vele Luke Katarina Bikić. Povod razgovora bio je prva godina mandata i informiranje mještana o radu i planovima Općine Vela Luka. Katarina je izdvojila najvažne aktivnosti Općine od kad je […]