Gosti emisije ”Tko pita ne skita” – Tonko Gugić Bakan i Darko Franulović

Administrator

Gosti u programu Radija Val Vela Luka, ovog petka 10. travnja, u emisiji „Tko pita ne skita“, bili su Tonko Gugić Bakan, općinski načelnik i Darko Franulović pročelnik Upravnog odjela za gospodarenje prostorom i komunalne djelatnosti općine Vela Luka. Povod razgovora bilo je informiranje mještana o radu i planovima Općine s posebnim naglaskom na projekat dovođenja vode do uvale Stračinčica, udaljene oko 6 kilometara od Vele Luke.

Tema je zainteresirala mnoge slušatelje, koji su postavljali razna pitanja, na koja su odmah dobili i odgovore. Osim projekta vodoopskrbe, gosti su govorili i o planovima poboljšanja elektromreže, te projektima koji se rade, sustavu za odvodnju otpadnih voda (kanalizaciji) i cesti do novog trajektnog pristaništa. Emisiju je vodio Tonči Surjan. (TS)

 

Podjeli ovaj sadržaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Next Post

Na radiu Val su gostovali predstavnici SŠ Vela Luka i srednje ekonomsko-birotehničke škole iz Slavonskog Broda

Gosti u programu Radija Val Vela Luka, ovog petka 10. travnja, u emisiji „Luški petak“, bili su predstavnici Srednje škole Vela Luka, prof. Maja Tičinović Žuvela, Romana Pecotić i Andrea Kecić, a iz srednje ekonomsko-birotehničke škole iz Slavonskog Broda prof. Ana Crnac, voditeljica projekta, te učenici Krešimir Marković i Valentina Veseličić.