Državni prvaci u Luškom petku

Administrator

Gosti u programu Radija Val Vela Luka, ovog petka 9. listopada, u emisiji „Luški petak“ bili su članovi VK Ošjak, trener prof. Tino Dragojević, Stipe Trojanović, Ivana Jurković, Josipa Jurković, Maja Petković, Teo Padovan i Antonio Šeparović. Povod razgovora bilo je Državno prvenstvo u veslanju na kojemu su osvojili četiri prva mjesta.

Tino je govorio o radu i pripremama za prvenstvo te razlozima i uspjesima ove generacije veslačica i veslača VK Ošjak. Veslačice i veslači su govorili o svom radu, pripremama i uspjesima na raznim veslačkim natjecanjima. U Zagrebu je od 2. do 4. listopada na regatnoj stazi „Jarun“ održano Prvenstvo Republike Hrvatske u veslanju na kojemu je Stipe Trojanović u skifu za juniorie osvojio prvo mjesto. Četverac na pariće mlađe juniorke Josipa Jurković, Ivana Jurković, Maja Petković i Diana Družić isto prvo mjesto. Dvojac na pariće mlađe juniorke Josipa Jurković i Ivana Jurković – prvo mjesto. Četverac na pariće juniori Teo Padovan, Ivan Burmas, Stipe Trojanović i Leon Surjan – prvo mjesto. Antonio Šeparović u skifu za mlađe juniore osvojio je četvrto mjesto. Razgovor je vodio Tonči Surjan. (TS)

 

 

Podjeli ovaj sadržaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Next Post

Anita Borovina i Zlatko Fijucek u Luškom petku

Gosti u programu Radija Val Vela Luka, ovog petka 16. listopada, u emisiji „Luški petak“ bili su Anita Borovina, mag.bibl. ravnateljica Narodne knjižnice „Šime Vučetić“ i Zlatko Fijucek autor pustolovnog romana „Treće oko“. Povod razgovora bio je Mjesec hrvatske knjige i predstavljanje navedenog romana.