Žive jaslice u Veloj spili

Administrator
Žive jaslice Vela spila

Dragi velolučani i dragi vjernici drago nam je da vas i ovu godinu možemo pozvat na uprizorenje živih jaslica u Veloj spili. Ovaj petak s početkom u 16h Udruga Trtajun, Općina Vela Luka, Turistička zajednica i Centar za kulturu organiziraju Žive jaslice u jedinstvenom ambijentu naše spile u kojoj će nastupiti Gradski zbor Brodosplit, promicatelj Hrvatske kulture i osvajač nekoliko svjetskih zlata te pobjednik mnogih međunarodnih natjecanja. 

Zbog specifičnosti lokaliteta molimo da poštujete zabranu prometovanja prema spili ondnosno molimo da se koristite besplatnim prijevozom kombijima koji će biti organiziran sa taxi stajališta od 15h na veloj rivi ili pak da se prošetate stazom do spile.

Zahvaljujemo se svima koji pomažu u realizaciji živih jaslica a posebno Jadroliniji i Županiji Dubrovačko Neretvanskoj a svima vama želimo blagoslovljen Božić.

Vaš Trtajun 

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Krenule prijave za Zimsku strku

“Ako ti je zima, trči zimsku strku”, naš je slogan za Zimsku strku 2019. Ovom 4. po redu ovogodišnjom i prvom adventskom utrkom vodimo vas predivnom stazom kojom većina vas nije nikad kročila, što je razlog više da nam se pridružite. Samo za kurijozne, ide se pješačkom stazom prema Dubu […]