Stožer DNŽ: Deveti dan nema novozaraženih

Administrator

Prema zasad dostupnim podacima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji deveti dan nema novozaraženih, a a svih 23 uzorka poslanih na analizu u nedjelju su negativni.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb poslano je 1633 uzoraka. S današnjim danom hospitalizirano je 18 pozitivnih pacijenta, 11 osoba je na Zaraznom odjelu OB Dubrovnik, pet ih je u sekundarnom objektu odnosno Studentskom domu, a dva pacijenta su u Jedinici intenzivnog liječenja.Od toga je jedan pacijent intubiran.

Ukupno je 330 građana u samoizolaciji, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 22 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer civilne zaštite DNŽ apelira na sugrađane da se i dalje pridržavaju propisanih mjera kako bi zadržali relativno povoljnu epidemiološlu sliku.

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Dubrovačko-neretvanska županija je i dalje bez novozaraženih

Dubrovačko-neretvanska županija je i dalje bez novozaraženih, odnosno među 71 uzorkom poslanim na analizu u ponedjeljak nije zabilježen nijedan novi slučaj koronavirusa. Također, izliječeno je još 11 osoba te ih je trenutno ukupno 52, a pod mjerom samoizolacije je ukupno 375 osoba.