Obavijesti

Posjet djece i Hart bei Graza Veloj Luci i svečano otvaranje izložbe dječjih mozaika

Udruga Likovno Stvaralaštvo Vele Luke je u suradnji s OŠ Vela Luka organizirala trodnevno druženje s osnovnoškolacima iz mjesta Hart bei Graz, Austrija.
Druženje se organizira u sklopu projekta Luka mozaika u kojem sudjeluju i djeca.
Osnovnoškolci iz Vele Luke, te mjesta Hart bei Graz su izradili različite mozaike manjih dimenzija koji su se razmjenili na ove dvije škole. Tako se danas u Hart bei Grazu nalazi dio mozaika veloluške djece, dok u OŠ Vela Luka stiže dio mozaika djece iz Hart bei Graza.
Naši osnovnoškolci su već prije nekoliko mjeseci posjetili Austriju, a sada je došao red da djeca iz Austrije posjete Velu Luku, a mi se nadamo da će ovo za njih biti jedan zabava i uzbudljiv posjet Veloj Luci i otoku Korčuli.

PROGRAM:

Petak 14:00 – Dolazak djece i Hart bei Graza u Velu Luku
Petak 18:00 – Svečano otvaranje izložbe dječjih mozaika u OŠ Vela Luka

Subota 11:00 – Polazak u Brnu gdje će se održati Mala škola jedrenja za djecu u organizaciji Jedriličarskog kluba Vitar (Vitar Sailing) iz Brne, a ispred hotela Aminess Lume Hotel. Nakon škole jedrenja sljedi ručak, te posjet gradu Korčula
Subota 18:00 – Otvaranje izložbe Mozaik 1 u Ambalaži

Nedjelja 10:00 – Izlet i posjet VELA SPILA

Udruga Likovno Stvaralaštvo Vele Luke će i dalje nastaviti raditi na ovom projektu, te povezivati djecu, a i odrasle kroz kreativnost i zajedništvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *