Odluka načelnice Katarine Gugić o korištenju dječjih i sportskih igrališta

Administrator
Foto: Anđela Šćepanović

Načelnica Općine Vela Luka, Katarina Gugić 05. svibnja 2020. je donijela odluku o korištenju dječjih i sportskih igrališta.

Sukladno Odluci o korištenju dječjih igrališta i otvorenih sportskih grališta te načinu bavljenja rekreativnim sportom na otvorenom za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske dana 04. Svibnja 2020. godine, dječja igrališta, otvorena sportska igrališta te drugi sportski sadržaji na otvorenom mogu se koristiti uz prdržavanje općih protuepidemijskih mjera te posebnih preporuka i uputa koje Hrvatski zavod za javno zdrastvo objavljuje na mrežnim stranicam.

Bavljenje rekreativnim sportom na otvorenom također je dopušteno uz pridržavanje protuepidemjskih mjera HZJZ-a.

Odluku u cijelosti možete pročitati u sljedećem prilogu:

Odluka načelnice o korištenju dječjih i sportskih igrališta

 

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

HZJZ objavio nove preporuke za pogrebe i vjenčanja te za otvaranje dječjih igrališta

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) objavio je nove preporuke tijekom epidemije koronavirusa za održavanje pogreba, posljednjih ispraćaja i polaganja urni te za vjenčanja, otvaranje dječjih igrališta i za rekreativno bavljenje sportom. “Imajući na umu važnost održavanja pogreba i ispraćaja pokojnika, snažno se savjetuje da se poduzimaju mjere detaljno opisane […]