Obavijest za sve zainteresirane u procesu prodaje proizvoda ribarstva

Administrator
Foto: Pixabay

Poštovani ribari i svi zainterensirani u procesu prodaje proizvoda ribarstva, obavještavamo Vas i ujedno pozivamo da dana 12. prosinca ( četvrtak ) 2019. godine sudjelujete na radionici / seminaru na temu vaganja i prvoj prodaji proizvoda ribarstva koja će se održati u Veloj Luci , u prostorijama dvorane u zgradi bivše Dalmatinke sa početkom u 17,00 sati.

Navedenu radionicu će održati voditelj Službe za Tržišni informacijski sustav u ribarstvu gosp Josip Furčić. Osim ribara pozivaju se i svi zainterensirani koji sudjeluju u procesu prve prodaje proizvoda ribarstva , tj . svi koji kupuju ribu od ribara, vlasnici restorana, vlasnici ribarnica.

S poštovanjem .

Udruženje obrtnika Korčula-Lastovo

Ceh za ribarstvo

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Položen vijenac na grob Olivera Dragojevića povodom njegova 72. rođendana

Zamjenik općinske načelnice Dragiša Barčot, ravnatelj Centra za kulturu dr.sc.Dinko Radić i direktor Turističkog ureda TZO Dorijan Dragojević su danas, 7. prosinca 2019.g., u jutarnjim satima, položili vijenac na grob Olivera Dragojevića – našeg poznatog glazbenika, pjevača i dobročinitelja, nositelja naslova počasnog građanina Vele Luke i dobitnika općinskog priznanja za […]