Obavijest Stožera civilne zaštite Općine Vela Luka vezano uz Odluku Nacionalnog stožera civilne zaštite o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka

Administrator
Foto: Pixabay

S obzirom da na pojedinim područjima postoji znatno povećani rizik od prijenosa bolesti COVID-19, a kako bi se smanjila mogućnost daljnjeg širenja bolesti, zabranjuje se napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka. 

Napominjemo da će Stožer civilne zaštite Općine Vela Luka izdavati potvrde u slučaju vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili u slučaju kupnje hrane i osnovnih potrepština. 

PROCEDURA IZDAVANJA PROPUSNICA JE SLIJEDEĆA: 

1. Zahtjev za izdavanje propusnica možete poslati mailom na  stozer@velaluka.hr ili usmeno  na telefon 295 900 putem kojeg će ga popuniti dežurna osoba.

2. Na temelju zahtjeva će biti izdana propusnica koju možete dobiti mailom ili podići osobno u zgradi Općine Vela Luka (drugi kat) svakim danom osim nedjelje u vremenu od 8 do 15 sati. 

Zahtjev mora sadržavati:

• IME I PREZIME, ADRESU I DATUM ROĐENJA

• RAZLOG• VRIJEME KORIŠTENJA (od – do):

• KONTAKT 

Molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera, propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji kao i da je svako kršenje ove mjere podložno sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Načelnik StožeraDragiša Barčot 

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Odluka o postupanju i primjeni karantene i kućne izolacije za vozače teretnih vozila

Ovom Odlukom se, za vrijeme proglašene epidemije koronavirusa, određuje način postupanja i primjena karantene i kućne izolacije za vozače teretnih vozila međunarodnog transporta nakon ulaska u Republiku Hrvatsku. Hrvatski državljani i strani državljani s odobrenim boravkom u Republici Hrvatskoj, koji voze teretna vozila za hrvatskog poslodavca u međunarodnom transportu, nakon […]