Obavijest iz Jadrolinije

Administrator
Foto: Anđela Šćepanović

S obzirom na Odluku Nacionalnog stožera o mjerama ograničavanja javnog prijevoza u linijskom obalnom pomorskom prometu, obavještavamo cijenjene putnike da će se bez obzira na kupljenu kartu, na trajekt ili brod S KOPNA ILI S OTOKA NA OTOK moći ukrcati samo putnici s otočnim iskaznicama ili potvrdom o stalnom boravištu na otoku, te djelatnici javnih i komunalnih službi i teretna vozila registrirana u RH.

Putnici s otoka prema kopnu nemaju ograničenja, ali povratnu kartu na otoku mogu kupiti samo gore navedene kategorije korisnika.
Putnicima koji ne udovoljavaju navedenim uvjetima, a imaju kupljene karte, izvršit će se povrat novca prema Općim uvjetima poslovanja Jadrolinje.

izvor: jadrolinija.hr

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Milanović: Nema potrebe za uvođenjem izvanrednog stanja

Hrvatski predsjednik i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović obišao je u subotu samoodrživi smještajni kamp ispred bolnice Dubrava, gdje je izjavio da zasad nema potrebe za uvođenjem totalne karantene ni izvanrednog stanja u kojem bi on i premijer zajedno donosili odluke. Za mogućnost da se neke ovlasti Sabora prebace na Vladu, […]