Konferencija o zdrastvenom turizmu na Hrvatskim otocima

Administrator

Otok Korčula ugostit će prvu Konferenciju o zdravstvenom turizmu na hrvatskim otocima koja će se održati 17. i 18. svibnja 2018. u Vela Luci, u hotelu Korkyra. Događaj organizira članica Europskog parlamenta gđa Ruža Tomašić, u suradnji s Općinom Vela Luka i LAG-om lokalnom akcijskom grupom 5.
Konferencija će okupiti javne institucije Republike Hrvatske (ministarstva zdravstva, turizma i poljoprivrede, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore) i Europske unije (Europska komisija, Ministarstvo Malte), kao i međunarodne stručnjake ( vodece tour-operatore iz Njemačke, Francuske i Nizozemske, najvećeg globalnog zdravstvenog osiguranja Cigne) i hrvatske stručnjake iz područja zdravstvenog turizma.   Cilj je unaprijediti potencijal hrvatskih otoka u zdravstvenom turizmu, uključujući wellness, spa i zdravstvenu ponudu, ali i lokalne poljoprivredne proizvode.Program – Konferencija o zdravstvenom turizmu
Naći ćete program u nastavku, a možete se prijaviti na ruza.tomasic@europarl.europa.eu
Korisni linkovi: www.hotel-korkyra.com www.velaluka.hr www.lag5.hr

Podjeli ovaj sadržaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Next Post

Obilježavanje Međunarodnog tjedna Crvenog križa

Ovog četvrtka 10.05.2018. u Veloj Luci je obilježen Međunarodni tjedan Crvenog križa ispred Osnovne škole Vela Luka. Attachments Program - Konferencija o zdravstvenom turizmu (838 kB)